Tratament balneo in Mangalia, centre tratament balneo


Tratament Balneo


oncoforte


Cautati hoteluri

Data Check-in


Data Check-out


Statiuni Balneo
Tratament Balneo
(5)
(1)
Balneo Tratament
Hotel Balneo (6)
Facilitati Hoteluri
Centru tratamente balneologice (1)
Wi-Fi (5)
parcare (6)
receptie (2)
restaurant (5)
bar (4)
seif (1)
spalatorie/curatatorie (1)
sala de conferinte (3)
Centru Spa & Wellness (1)
acceptare carti de credit (1)
sauna (1)
masaj (1)
beauty salon (1)
plaja privata (1)
depozit bagaje (1)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (5)
uscator de par (1)
TV (1)
telefon (3)
minibar (5)
aer conditionat (4)
balcon (1)
baie cu cada (1)
internet wireless (2)
mobilier nou si modern (1)
TV LCD (2)
cablu TV (5)
climatizare (1)
Activitati sportive
fitness (1)
piscina exterioara (1)
piscina interioara (1)
biliard (1)
Tipuri Centre Balneo
Plaja/Malul marii (6)
Relaxare/Wellness & Spa (1)
Familie (3)
Hotel de Lux (1)
Excursie in oras (1)
Afaceri (4)

Tratament Balneo in Mangalia

     Statiunea Mangalia este localizata in partea de Sud-Est a Romaniei, pe malul Marii Negre, la aproximativ de 44 km sud de orasul Constanta, la aceeasi latitudine cu statiunile mediteranene Monaco, San Remo si Nisa.

     Statiunea Mangalia este cea mai importanta statiune balneoclimaterica cu caracter permanent de la Marea Neagra, dobandind acest statut in perioada interbelica. Centrul principal de tratament deschis tot timpul anului se afla la Sanatoriul Balnear si de Recuperare Mangalia.

         Printre atractiile turistice ale Mangaliei figureaza si Muzeul de Arheologie Callatis, cu numeroase vestigii grecesti, Bazilica de tip sirian, Necropola elenistica, Geamia Esmahan Sultan, construita in 1590, colectia de pipe si curiozitati Mercurius si ruinele cetatii Callatis.

     Plaja din statiunea Mangalia are o forma usor circulara care se intinde intre digul de nord al Portului Comercial Mangalia si plaja statiunii Saturn. In partea centrala plaja are aproximativ 120 m latime, iar accesul se face pe scarile care coboara pe plaja.

     Statiunea balneo Mangalia are ca principali factori naturali de cura clima marina bogata in aerosoli salini si in radiatii solare, apa Marii Negre, namolul sapropelic provenit din Lacul Techirghiol, ape mezotermale sulfuroase cu continut sarac in saruri, captate prin izvoarele Callatis si Hercules.

     Indicatiile terapeutice ale factorilor naturali din statiunea balneo Mangalia sunt: afectiuni reumatismale degenerative, afectiuni reumatismale abarticulare, sechele dupa traumatisme ale sistemului osteo-articular, manifestari articulare ale bolilor de nutritie, afectiuni ortopedice, boli ale sistemului nervos central si periferic, boli ale aparatului respirator, boli metabolice, boli dermatologice, boli ginecologice, boli ale aparatului digestiv, boli ale aparatului renal. Tratamente si proceduri ce se efectueaza pentru vindecarea acestor afectiuni sunt: hidrotermoterapie (bai calde cu apa de mare, apa sulfuroasa, plante, plante cu bule si impachetari cu namol; sauna; afuziuni alternative; dusuri subacvale), hidrokinetoterapie in bazinele cu apa de mare sau apa sulfuroasa, masaj manual cu namol, masaj cu talc sau cu un unguent terapeutic, electroterapie cu ultraviolete, infrarosii si laserterapie; pneumoterapie, tratamente ginecologice si tratamente complementare.


6 hoteluri gasite,    ordoneaza dupa:      
Hotel President, cazare la mare

Hotel President Mangalia
Hotel Corsa, cazare la mare

Hotel Corsa Mangalia
Hotel Paradiso, cazare la mare

Hotel Paradiso Mangalia
Hotel Laguna, cazare la mare

Hotel Laguna Mangalia
Hotel Alutus, cazare la mare

Hotel Alutus Mangalia
Hotel Solymar, cazare la mare

Hotel Solymar Mangalia