Tratament balneo in Baile Govora, centre tratament balneo


Tratament Balneo


oncoforte


Cautati hoteluri

Data Check-in


Data Check-out


Statiuni Balneo
Tratament Balneo
(1)
(4)
(1)
Balneo Tratament
Hotel Balneo (3)
Pensiune Balneo (2)
Vila Balneo (1)
Facilitati Hoteluri
Centru tratamente balneologice (3)
Wi-Fi (3)
parcare (6)
receptie (3)
restaurant (3)
lift (3)
terasa (5)
living (1)
salon (1)
bar (3)
sala de conferinte (3)
activitati de relaxare (1)
solar (1)
sauna (2)
masaj (2)
coafor (1)
tratamente corporale (1)
loc de joaca pentru copii (1)
cabinet medical (1)
crama (1)
bucatarie completa (1)
foisor in curte (1)
gratar (1)
curte (1)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (6)
uscator de par (1)
TV (5)
telefon (4)
minibar (3)
aer conditionat (1)
internet wireless (2)
baie cu dus (1)
cablu TV (3)
paturi twin (2)
pat matrimonial (2)
internet prin cablu (1)
grup sanitar la comun (1)
incalzire centrala (1)
Activitati sportive
fitness (3)
teren de tenis (1)
Tipuri Centre Balneo
Relaxare/Wellness & Spa (3)
Familie (2)
Buget/Excursionisti (2)
Excursie in oras (5)
Afaceri (4)

Tratament Balneo in Baile Govora

     Statiunea Baile Govora este localizata in bazinul subcarpatic din nord-estul Olteniei, pe valea raului Hinta, la o altitudine de 360 m si la o distanta de 20 km fata de orasul Ramnicu Valcea.

     Baile Govora este o statiune balneoclimaterica ce are ca principali factori naturali climat binefacator de refacere a starii de sanatate, ape minerale iodurate, clorurate, bromurate, sodice, sulfuroase, hipotone, slab bicarbonate si namol mineral sapropelic care este transportat de la Ocnele Mari.

     Indicatiile terapeutice ale factorilor naturali din statiunea balneo Baile Govora sunt: afectiuni ale sistemului nervos central si periferic, afectiuni reumatice, afectiuni ORL, afectiuni respiratorii, afectiuni reumatismale degenerative, afectiuni reumatismale articulare, sechele, post-traumatice, afectiuni neurologice periferice si centrale, afectiuni asociate precum boli profesionale, ginecologice, endocrine. Tratamente si proceduri care se executa pentru tratarea acestor afectiuni sunt: cura interna cu ape minerale, bai cu esenta de brad, bai calde cu ape minerale iodurate si sulfuroase, bai cu bioxid de carbon, pneumoterapie, impachetari cu namol cald, aerosoli, hidroelectroterapie, masaj, electroterapie, kinetoterapie.

    In prezent baza de tratament a statiunii s-a restrsns, iar tratamentele se efectueaza mai ales in incinta hotelurilor Parc, Palace, Belvedere si Oltenia.

     Hotel Parc ofera cabinete medicale dotate cu aparatura moderna pentru tratament, fizioterapie, inhalatii, masaj partial si general.

     Hotel Palace are 16 cabinete pentru tratament cu apa iodurata, o sala de pulverizari iod sau sulf si o cabina pentru tratament boli galvanice, dotata cu 3 posturi. Se pot face si impachetari cu namol.

     Hotel Oltenia – baza de tratament are circuit inchis, deservind doar persoanele cazate in hotel. Baza de tratament are suprafata de 1218 mp si asigura efectuarea a 1100 proceduri zilnic. Tratamentele sunt destinate pentru vindecarea afectiunilor cailor respiratorii, otorinolaringologice, reumatismale si afecțiunilor asociate. In tratamente se folosesc apele minerale iodurate, sulfuroase si cele sulfuroase slab bicarbonatate, precum si namolul sapropelic de la Ocnele Mari. Baza de tratament dispune de spatii, instalatii si aparatura medicala pentru aplicarea urmatoarelor tratamente si proceduri: balneatie cu ape minerale, hidroterapie, kinetoterapie, masoterapie, terapie respiratorie, electroterapie, buvete. Tratamentele sunt efectuate sub supravegherea personalului medical. Exista si o sala de gimnastica.

     Hotel Belvedere are baza de recuperare compusa din: piscina, sauna, sala fitness, masaj, cabinete electroterapie, inhalatii si pulverizatii.


6 hoteluri gasite,    ordoneaza dupa:      

Hotel Belvedere Baile Govora

Hotelul Belvedere*** din Baile Govora a fost renovat in anul 2005 si pune la dispozitia clientilor sai servicii si facilitati de calitate pentru un sejur linistit si relaxant in una dintre cele mai cunoscute statiuni balneoclimaterice din tara.

Hotel Parc Baile Govora

Hotel Parc** din Baile Govora pune la dispozitie o baza de tratament proprie cu o multitudine de tratamente pentru diverse afectiuni, oferind oaspetilor sai momente de liniste si relaxare.

Vila Lili Baile Govora

Vila Lili*** din Baile Govora pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare, baza de tratament proprie, pentru petrecerea unui concediu linistit.

Pensiunea Casa Govoreana Baile Govora

Pensiunea Casa Govoreana***este o pensiune cu specific traditional oltenesc, oferind oaspetilor sai un sejur linistit si relaxant.

Pensiunea Mirela Baile Govora

Pensiunea Mirela*** din Baile Govora dispune de conditii bune de cazare, cu camere moderne si confortabile, pentru un sejur linistit si relaxant.

Hotel Palace Baile Govora

Hotelul Palace**** din statiunea Baile Govora a fost primul hotel din Romania ce are in dotare baza de tratament proprie, fiind construit in perioada 1911-1914 dupa planurile celebrului arhitect francez Eduard Doneaud. Arhitectura Hotelului Palace**** este eclectica cu elemente de arhitectura neoromaneasca si cu influente franceze de art nouveau, fiind...