Tratament balneo in Baile Olanesti, centre tratament balneo


Tratament Balneo


oncoforte


Cautati hoteluri

Data Check-in


Data Check-out


Statiuni Balneo
Tratament Balneo
(12)
(2)
Balneo Tratament
Hotel Balneo (11)
Pensiune Balneo (2)
Vila Balneo (1)
Facilitati Hoteluri
Centru tratamente balneologice (7)
Wi-Fi (5)
parcare (13)
receptie (10)
restaurant (13)
lift (2)
terasa (9)
room service (3)
living (2)
bar (10)
seif (1)
spalatorie/curatatorie (1)
sala de conferinte (10)
activitati de relaxare (5)
Centru Spa & Wellness (1)
jacuzzi (1)
sauna (4)
masaj (5)
beauty salon (1)
loc de joaca pentru copii (1)
cabinet medical (5)
crama (1)
incalzire centrala (1)
acces bucatarie (1)
foc de tabara (1)
foisor in curte (1)
gratar (3)
curte (1)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (14)
uscator de par (4)
TV (12)
telefon (9)
minibar (9)
seif in camera (1)
aer conditionat (7)
balcon (8)
internet wireless (3)
baie cu jacuzzi/hidromasaj (2)
TV LCD (2)
cablu TV (4)
terasa (1)
frigider (3)
internet prin cablu (5)
halat de baie & papuci (1)
mobilier din lemn (1)
Activitati sportive
fitness (3)
piscina exterioara (1)
piscina interioara (3)
masa de tenis (2)
biliard (1)
rummy (1)
strand / complex acvatic in apropiere (1)
sah / table (1)
calarie / echitatie (2)
inchiriere biciclete (1)
teren de sport (1)
inchiriere ATV-uri (2)
pescuit (1)
Tipuri Centre Balneo
Relaxare/Wellness & Spa (5)
Familie (6)
Excursie in oras (11)
Afaceri (11)
Sporturi (1)
Natura/Animale salbatice (5)

Tratament Balneo in Baile Olanesti

     Statiunea Baile OIanesti este localizata in apropierea vaii Oltului, la o altitudine de 450 m, in nord-estul Olteniei si reprezinta o statiunea balneoclimaterica din Romania.

     Climatul favorabil, vegetatia abundenta si cele peste 30 de izvoare cu ape minerale sulfuroase, iodurate, clorurate, bromurate, sodice, magneziene oligominerale din statiunea balneo Baile Olanesti, reprezinta factori terapeutici.

     Indicatiile terapeutice ale factorilor naturali din statiunea balneo Baile Olanesti sunt: pentru boli degestive si ale glandelor anexe, ulcer sau gastrita cu hiposecretie acida, suferinte ale stomacului operat, colecistopatii cronice, boli renale microlitiaze si litiaze renovezicale, infectiile tractusului urinar, suferintele rinichiului operat, boli endocrine metabolice diabet zaharat, obezitate, hiperglicemie si guta, boli alergice cu localizare cutanata, ORL, pulmonara, boli ale aparatului locomotor sindroame miofasciale, fibromialgie. Tratamente si proceduri care se efectueaza pentru tratarea acestor afectiuni sunt: cura interna cu ape minerale, electroterapie, cultura fizica medicala, hidroterapie.


14 hoteluri gasite,    ordoneaza dupa:      

Hotel Bitu Baile Olanesti

Hotel Bitu**** din Baile Olanesti a fost dat in folosinta in anul 2007 si este o cladire cu o arhitectura deosebita ce imbina formele clasice cu cele moderne. Hotelul pune la dispozitia clientilor sai servicii si facilitati de calitate, cu camere confortabile si preparate culinare deosebite din bucataria romaneasca.

In anul...

Hotel Maria Baile Olanesti

Hotelul Maria*** este situat intr-o zona linistita, mai retrasa, departe de aglomeratia din oras in incinta Complexului Palat Olanesti. Hotelul Maria*** este recomandat atat pentru cei care doresc un sejur linistit si relaxant, dar si pentru oamenii de afaceri.

Hotel Suprem Baile Olanesti

Hotelul Suprem*** din Baile Olanesti, a fost pus in functiune in anul 2003 si este localizat pe un platou de 3000 mp, avand o panorama deosebita a dealurilor impadurite. Hotelul Suprem*** pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare cu camere moderne si confortabile, servicii si facilitati de calitate pentru un sejur linistit si relaxant.

Hotel Olanesti Baile Olanesti

Hotelul Olanesti*** din Baile Olanesti, se afla in apropiere de Hotelul Parang si pune la dispozitia oaspetilor sai o baza de tratament cu multiple proceduri si 4 cabinete medicale, fiind recomandat in special pentru persoanele care doresc tratament, dar si pentru oamenii de afaceri.

Hotel Select Baile Olanesti

Hotelul Select*** din Baile Olanesti a fost construit in anul 2004 si este situat in spatele Hotelului Olanesti. Hotelul Select*** reprezinta o unitate buna de cazare din statiune, oferind clientilor sai baza de tratament proprie, camere moderne si confortabile, precum si o panorama deosebita.

Hotel President Baile Olanesti

Hotelul President*** din Baile Olanesti dispune de baza de tratament proprie, oferind oaspetilor sai conditii confortabile de cazare, fiind recomandat atat pantru oamenii care vin la tratament cat si pentru oamenii de afaceri deoarece are posibilitatea de a organiza conferinte sau mese festive.

Hotel Stogu Baile Olanesti

Hotelul Stogu*** din Baile Olanesti este format din 2 corpuri, unul dat in folosita in anul 2003 si celalalt in anul 2011, oferind oaspetilor sai conditii bune de cazare pentru un sejur linistit si relaxant.

Hotel Alice Baile Olanesti

Hotelul Alice*** din Baile Olanesti reprezinta o unitate buna de cazare, fiind recomandat atat pentru persoanele care vin la tratament deoarece are in dotare baza de tratament proprie, cat si oamenii care vin in interes de afaceri.

Hotel Tisa Baile Olanesti

Hotelul Tisa*** din Baile Olanesti pune la dispozitia oaspetilor sai baza de tratament proprie, precum si o sala de conferinte, fiind astfel recomandat atat pentru oamenii care doresc sa faca tratament cat si pentru oamenii de afaceri.

Hotelul Tisa*** face parte din acelasi complex alaturi de Pensiunea Tisa*** si Vila Tisa*** din Baile Olanesti.

Pensiunea Tisa Baile Olanesti

Pensiunea Tisa*** din Baile Olanesti a fost inaugurata in vara anului 2009 si se afla in aceeasi incinta cu Hotelul Tisa, oferind oaspetilor sai serviciile si facilitatile de la hotelul Tisa.

Hotelul Tisa*** face parte din acelasi complex alaturi de Pensiunea Tisa*** si Vila Tisa*** din Baile Olanesti.

Vila Tisa Baile Olanesti

Vila Tisa din Baile Olanesti a fost clasificata la 3* in anul 2009 cand aceasta a fost modernizata, oferind oaspetilor sai conditii bune de cazare.

Vila Tisa*** face parte din acelasi complex alaturi de Pensiunea Tisa*** si Hotelul Tisa*** din Baile Olanesti.

Hotel Nina Baile Olanesti

Hotelul Nina*** din Baile Olanesti este singurul hotel modern care respecta arhitectura statiunii vechi, oferind oaspetilor sai servicii si facilitati de calitate, fiind recomandat pentru oamenii care doresc un sejur linistit si relaxant, dar siu pentru oamenii de afaceri.

Hotel Central Baile Olanesti

Hotelul Central*** din Baile Olanesti a fost inaugurat in anul 2005 si renovat in intregime in anul 2011, fiind recomandat pentru turismul de afaceri, balnear, grupuri organizate sau pentru oamenii care vin in vacanta.

Pensiunea Casa Vanatorilor Baile Olanesti

Pensiunea Casa Vanatorilor**** din Baile Olanesti a fost inaugurata in anul 2008 si pune la dispozitia oaspetilor sai conditii de cazare exceptionale, discretie si confort, fiind recomandata atat pentru familiile cu copii, cat si pentru turistii care doresc un sejur linistit si relaxant la munte.