Tratament balneo in Baile Tusnad, centre tratament balneo


Tratament Balneo


oncoforte


Cautati hoteluri

Data Check-in


Data Check-out


Statiuni Balneo
Tratament Balneo
(7)
(1)
Balneo Tratament
Hotel Balneo (3)
Pensiune Balneo (2)
Vila Balneo (1)
Resort Balneo (2)
Facilitati Hoteluri
Centru tratamente balneologice (3)
Wi-Fi (5)
parcare (8)
receptie (6)
restaurant (7)
lift (1)
terasa (4)
room service (1)
lobby bar (1)
living (1)
bar (3)
spalatorie/curatatorie (1)
sala de conferinte (6)
activitati de relaxare (6)
Centru Spa & Wellness (4)
jacuzzi (4)
solar (1)
sauna (5)
masaj (6)
tratamente corporale (2)
loc de joaca pentru copii (1)
cabinet medical (1)
animale de companie (1)
bucatarie completa (2)
climatizare (1)
depozit bagaje (1)
foc de tabara (3)
foisor in curte (1)
gratar (2)
curte (5)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (7)
uscator de par (1)
TV (8)
telefon (5)
minibar (4)
aer conditionat (1)
balcon (3)
baie cu cada (1)
internet wireless (2)
mobilier nou si modern (1)
baie cu dus (2)
cablu TV (3)
Activitati sportive
fitness (4)
aerobic (1)
piscina interioara (3)
biliard (1)
plimbari cu sania (1)
Tipuri Centre Balneo
Schi/Sporturi de iarna (7)
Romantic/Luna de miere (3)
Relaxare/Wellness & Spa (6)
Familie (5)
Buget/Excursionisti (1)
Excursie in oras (4)
Afaceri (7)
Natura/Animale salbatice (2)

Tratament Balneo in Baile Tusnad

     Orasul Baile Tusnad este localizat la o altitudine de 650 m, la poalele masivului vulcanic Harghita, pe malul raului Olt, la aproximativ 25 km distanta de lacul Sfanta Ana.

     Baile Tusnad numit si "Mica Elvetie" este cea mai mica statiune de tratament din Romania cu sezon permanent, avand in dotare numeroase izvoare de ape minerale bicarbonatate, clorate, carbonate, sodice, feruginoase, magneziene, calcice si ape mezotermale utilizate intr-un bazin in aer liber.

     Statiunea balneo Baile Tusnad dispune de urmatoarele indicatii terapeutice ale factorilor naturali: afectiuni cardiovasculare, afectiuni ale sistemului nervos, afectiuni digestive, afectiuni endocrine. Tratamentele si procedurile care se efectueaza sunt: impachetari cu parafina, bai galvanice, bai de plante, masaj, cura interna cu ape minerale, reflexoterapie, magnetoterapie, cultura fizica medicala.


8 hoteluri gasite,    ordoneaza dupa:      

Resort O3Zone Baile Tusnad

Complexul O3Zone*** este fostul Hotel Olt, care a fost modernizat si reconceput pe spa, nature & conference hotel. Hotelul a fost deschis pe 5 august 2012 si pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare renovate, cu o priveliste minunata spre Stanca Soimilor.

Hotel Ciucas Baile Tusnad

Hotelul Ciucas*** din Baile Tusnad a fost renovat si pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare cu camere moderne si confortabile, o baza moderna de tratament, servicii si facilitati ireprosabile.

Hotel Fortuna Baile Tusnad

Hotelul Fortuna*** din Baile Tusnad a fost construit in anul 2002 si este situat langa partia de schi cu o dificultate medie si cu o  lungime de 500 m, fiind cea mai moderna partie din zona. Hotelul Fortuna*** pune la dispozitia clientilor sai o multitudine de servicii si facilitati de calitate,...

Hotel Tusnad Baile Tusnad

Hotelul Tusnad*** din Baile Tusnad a fost renovat partial in anul 2006 si pune la dispozitia clientilor sai o baza de tratament cu acces direct din hotel, cu o capacitate de 900 pacienti pe zi la procedurile principale si o sala de conferinte pentru oamenii de afaceri. Hotelul Tusnad*** este recomandat pentru odihna, tratament si evenimente de afaceri. 

Pensiunea Iris Baile Tusnad

Pensiunea Iris*** din Baile Tusnad este situata in mijlocul celei mai frumoase zone naturale protejate din Transilvania, fiind recomandata pentru orice tip de activitate precum: turism de afaceri, recreere, escapade romantice, avand unul din cele mai bune raporturi calitate/pret.

Resort Csomad Baile Tusnad

Complexul Csomad**** din Baile Tusnad este situat intr-o zona pitoreasca, fiind format din 3 cladiri, construite sa indeplineasca varietatea asteptarilor turistilor sai.

Cladirea A este cea mai veche cladire din complex, construita in anul 1990, fiind recomandata pentru familiile cu copii sau pentru un cerc de prieteni.

Cladirea B a fost construita...

Pensiunea Olt Baile Tusnad

Pensiunea Olt*** este situata in una dintre cele mai frumoase statiuni din tara Baile Tusnad, construita in anul 2008. Ea pune la dispozitia clientilor sai servicii si facilitati de calitate, pentru un sejur linistit si relaxant. 

Vila Speranta Baile Tusnad

Vila Speranta*** din Baile Tusnad pune la dispozitia clientilor sai servicii si facilitati pentru un sejur linistit si relaxant.