Tratament balneo in Calimanesti, centre tratament balneo


Tratament Balneo


oncoforte


Cautati hoteluri

Data Check-in


Data Check-out


Statiuni Balneo
Tratament Balneo
(8)
(1)
Balneo Tratament
Hotel Balneo (5)
Pensiune Balneo (2)
Vila Balneo (2)
Facilitati Hoteluri
Centru tratamente balneologice (4)
Wi-Fi (1)
parcare (9)
receptie (4)
restaurant (5)
lift (4)
terasa (2)
room service (3)
salon (3)
bar (5)
seif (3)
spalatorie/curatatorie (4)
sala de conferinte (6)
activitati de relaxare (1)
sauna (2)
masaj (4)
beauty salon (1)
loc de joaca pentru copii (2)
cabinet medical (3)
crama (1)
farmacie (3)
bucatarie completa (2)
foisor in curte (1)
gratar (3)
curte (2)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (9)
uscator de par (3)
TV (9)
telefon (6)
minibar (4)
aer conditionat (1)
balcon (2)
internet wireless (1)
baie cu dus (3)
cablu TV (5)
frigider (2)
internet prin cablu (2)
incalzire centrala (1)
Activitati sportive
fitness (5)
piscina exterioara (4)
piscina interioara (3)
teren de tenis (1)
masa de tenis (3)
biliard (3)
piscina cu apa termala (1)
teren de sport (2)
teren de fotbal (1)
Tipuri Centre Balneo
Relaxare/Wellness & Spa (4)
Familie (9)
Buget/Excursionisti (2)
Excursie in oras (5)
Afaceri (7)
Natura/Animale salbatice (1)

Tratament Balneo in Calimanesti

     Statiunea Calimanesti-Caciulata este localizata in Depresiunea Subcarpatica Jiblea-Calimanesti, pe malul drept al Oltului, la o altitudine de 260 m, la aproximativ 17 km distanta de orasul Ramnicu Valcea. 

     Calimanesti-Caciulata este o statiune balneoclimaterica cu caracter permanent, reprezentand una dintre cele mai importante statiuni de tratament din Romania. 

     Factorii terapeutici din statiunea balneo Calimanesti-Caciulata sunt dati de climatul favorabil si de apele minerale cu concentratii, sodice, sulfuroase, bromurate, clorurate, calcice, magneziene, in cea mai mare parte hipotone.

    Una dintre cea mai mare baze de tratament din statiunea balneo Calimanesti-Caciulata se afla la Hotelul Caciulata***.

     Indicatiile terapeutice ale factorilor naturali din statiunea balneo Calimanesti-Caciulata sunt urmatoarele: afectiuni ale tubului digestiv, afectiuni renale si ale cailor urinare, afectiuni hepatobiliare, afectiuni metabolice si de nutritie, afectiuni reumatismale inflamatorii, afectiuni respiratorii, afectiuni neurologice periferice, afectiuni asociate - ginecologice, cardiovasculare, dermatologice, astenie, boli alergice cu localizare generala. Tratamente si proceduri care se efectueaza pentru tratarea acestor afectiuni sunt: ultrasonoterapie cu regim continuu sau cu impulsuri, electroterapie asociat, electroterapie, laserterapie, magnetoterapie, bai galvanice, cura interna cu ape minerale, bai de plante si cataplasme, masaje uscate, dusuri kineto, kinetoterapie.  


9 hoteluri gasite,    ordoneaza dupa:      

Hotel Cozia Calimanesti

Hotelul Cozia*** din Calimanesti-Caciulata face parte din complexul Cozia-Caciulata-Oltul, oferind oaspetilor sai servicii si facilitati de calitate, pentru un sejur linistit si relaxant. Hotelul este recomandat in special pentru oamenii care vin la tratament.

Hotel Caciulata Calimanesti

Hotelul Caciulata*** din Calimanesti-Caciulata face parte din complexul Cozia-Caciulata-Oltul, oferind oaspetilor sai servicii si facilitati de calitate, pentru un sejur linistit si relaxant. Hotelul este recomandat in special pentru oamenii care vin la tratament.

Hotel Oltul Calimanesti

Hotelul Oltul*** din Calimanesti-Caciulata face parte din complexul Cozia-Caciulata-Oltul, oferind oaspetilor sai servicii si facilitati de calitate, pentru un sejur linistit si relaxant. Hotelul este recomandat in special pentru oamenii care vin la tratament.

Hotel Casa Romaneasca Calimanesti

Hotelul Casa Romaneasca*** este o crama cunoscuta, oferind oaspetilor sai servicii si facilitati de calitate, cu restaurant cu preparate culinare traditionale intr-o ambianta rustica impresionanta, reprezentand locul ideal pentru petreceri festive, intalniri de afaceri sau receptii.

Hotel Orizon-Cozia Calimanesti

Hotelul Orizont-Cozia*** din Calimanesti-Caciulata, a fost construita in anul 2006 si pune la dispozitia clientilor sai servicii si facilitati de calitate, fiind recomandat atat pentru turismul de afaceri, cat si pentru turismul balnear.

Pensiunea Alis Calimanesti

Pensiunea Alis*** este situata pe Valea Oltului si pune la dispozitia oaspetilor sai conditii bune de cazare, pentru un sejur linistit si relaxant.

Vila Crinului Calimanesti

Vila Crinului*** din Calimanesti-Caciulata, reprezinta o unitate de cazare modesta, oferind oaspetilor sai tot ceea ce este necesar pentru  un sejur linistit si relaxant.

Pensiunea Domnitei Calimanesti

Pensiunea Domnitei din Calimanesti-Caciulata, este clasificata la 4 flori si reprezinta una dintre cele mai bune unitati de cazare din statiune conform raportului calitate-pret, oferind oaspetilor sai un sejur linistit si relaxant.

Vila Themis Calimanesti

Vila Themis*** din Calimanesti-Caciulata, a fost renovata in anul 2006 si reprezinta o unitate buna de cazare pentru tabere de copii, dar si pentru oamenii caare vin in concediu in statiune.