Tratament balneo in Covasna, centre tratament balneo


Tratament Balneo


oncoforte


Cautati hoteluri

Data Check-in


Data Check-out


Statiuni Balneo
Tratament Balneo
(1)
(1)
Balneo Tratament
Pensiune Balneo (1)
Resort Balneo (1)
Facilitati Hoteluri
Centru tratamente balneologice (1)
Wi-Fi (1)
parcare (2)
receptie (1)
restaurant (2)
terasa (1)
room service (1)
bar (1)
spalatorie/curatatorie (2)
sala de conferinte (1)
activitati de relaxare (1)
Centru Spa & Wellness (1)
jacuzzi (1)
sauna (1)
cabinet medical (1)
gratar (1)
curte (1)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (1)
uscator de par (1)
TV (1)
telefon (1)
minibar (1)
seif in camera (1)
balcon (1)
baie cu cada (1)
internet wireless (1)
baie cu dus (2)
TV-Satelit (1)
cablu TV (1)
frigider (1)
climatizare (1)
Activitati sportive
fitness (1)
piscina interioara (1)
teren de tenis (2)
biliard (1)
bowling (1)
rummy (1)
sah / table (1)
teren de fotbal (1)
inchiriere ATV-uri (1)
Tipuri Centre Balneo
Relaxare/Wellness & Spa (1)
Familie (1)
Excursie in oras (1)
Afaceri (1)
Sporturi (1)

Tratament Balneo in Covasna

     Orasul Covasna este localizat la o altitudine de 564 m, la contactul versantului vestic al Muntilor Vrancei cu Depresiunea Barsei, la aproximativ 31 km de Sfantul Gheorghe si la 60 km distanta de Brasov.

     Covasna este cunoscuta ca fiind statiunea "Orasul celor 1000 de izvoare" unde tratamentul balnear, cu rezultatea nemaipomenite in cazul bolilor cardiovasculare, reprezinta cea mai mare atractie a turistilor. 

     Apele minerale carbogazoase, sodice, bicarbonatate, clorurate, feruginoase si gazul terapeutic de mofeta reprezinta produse ale manifestarilor postvulcanice si au o compozitie chimica foarte variata. Datorita concentratie de 98% a CO2 localizeaza mofetele din statiunea balneo Covasna pe primul loc in Europa. Mofetele au un efect vasodilatator ce conduce la scaderea tensiunii arteriale si calmarea durerilor reumatice si ajuta la cresterea fluxului sanguin muscular si cerebral.

     Cea mai buna baza de tratament din statiunea balneo Covasna se afla la Hotel Clermont**** dotata cu aparatura de electroterapie ultramoderna, sala de masaj manual medical, sectia de hidroterapie ce dispune de cazi pentru bai cu ape carbogazoase si cazi multifunctionale, mofeta naturala, unde se fac tratamente de relaxare si reconfortare, tratamente curative, preventive sa de recuperare functionala.

Indicatiile terapeutice ale factorilor naturali din statiunea balneo Covasna sunt afectiunile cardiovasculare: arteriopatii, cardiopatie ischemica cronica,  hipertensiune arteriala stadiul I si II, afectiuni venoase, valvulopatii, sechele dupa accidente vasculare cerebrale, afectiuni reumatice: boli ale aparatului locomotor, precum si alte afectiuni: boli endocrine, boli de nutritie, boli ale sistemului nervos periferic. 


2 hoteluri gasite,    ordoneaza dupa:      

Resort Clermont Covasna

Hotelul Clermont**** pune la dispozitia clientilor sai o priveliste minunata data de muntii impaduriti, servicii si facilitati de calitate, precum si extraservicii. Restaurantul cu preparate culinare delicioase, tratamentul balnear, servicii de agrement, curele antistres, programe de team building, servicii de agrement, reprezinta locul ideal atat pentru cei care vin la...

Pensiunea Casa din Parc Covasna

Pensiunea Casa din Parc*** din Covasna pune la dispozitia oaspetilor sai servicii si facilitati pentru un sejur linistit si relaxant, camere moderne si confortabile, restaurant cu preparate culinare traditionale delicioase.