Tratament balneo in Mangalia, centre tratament balneo


Tratament Balneo


oncoforte


Cautati hoteluri

Data Check-in


Data Check-out


Statiuni Balneo
Tratament Balneo
(5)
(1)
Balneo Tratament
Hotel Balneo (6)
Facilitati Hoteluri
Centru tratamente balneologice (1)
Wi-Fi (5)
parcare (6)
receptie (2)
restaurant (5)
bar (4)
seif (1)
spalatorie/curatatorie (1)
sala de conferinte (3)
Centru Spa & Wellness (1)
acceptare carti de credit (1)
sauna (1)
masaj (1)
beauty salon (1)
plaja privata (1)
depozit bagaje (1)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (5)
uscator de par (1)
TV (1)
telefon (3)
minibar (5)
aer conditionat (4)
balcon (1)
baie cu cada (1)
internet wireless (2)
mobilier nou si modern (1)
TV LCD (2)
cablu TV (5)
climatizare (1)
Activitati sportive
fitness (1)
piscina exterioara (1)
piscina interioara (1)
biliard (1)
Tipuri Centre Balneo
Plaja/Malul marii (6)
Relaxare/Wellness & Spa (1)
Familie (3)
Hotel de Lux (1)
Excursie in oras (1)
Afaceri (4)

Tratament Balneo in Mangalia

     Statiunea Mangalia este localizata in partea de Sud-Est a Romaniei, pe malul Marii Negre, la aproximativ de 44 km sud de orasul Constanta, la aceeasi latitudine cu statiunile mediteranene Monaco, San Remo si Nisa.

     Statiunea Mangalia este cea mai importanta statiune balneoclimaterica cu caracter permanent de la Marea Neagra, dobandind acest statut in perioada interbelica. Centrul principal de tratament deschis tot timpul anului se afla la Sanatoriul Balnear si de Recuperare Mangalia.

         Printre atractiile turistice ale Mangaliei figureaza si Muzeul de Arheologie Callatis, cu numeroase vestigii grecesti, Bazilica de tip sirian, Necropola elenistica, Geamia Esmahan Sultan, construita in 1590, colectia de pipe si curiozitati Mercurius si ruinele cetatii Callatis.

     Plaja din statiunea Mangalia are o forma usor circulara care se intinde intre digul de nord al Portului Comercial Mangalia si plaja statiunii Saturn. In partea centrala plaja are aproximativ 120 m latime, iar accesul se face pe scarile care coboara pe plaja.

     Statiunea balneo Mangalia are ca principali factori naturali de cura clima marina bogata in aerosoli salini si in radiatii solare, apa Marii Negre, namolul sapropelic provenit din Lacul Techirghiol, ape mezotermale sulfuroase cu continut sarac in saruri, captate prin izvoarele Callatis si Hercules.

     Indicatiile terapeutice ale factorilor naturali din statiunea balneo Mangalia sunt: afectiuni reumatismale degenerative, afectiuni reumatismale abarticulare, sechele dupa traumatisme ale sistemului osteo-articular, manifestari articulare ale bolilor de nutritie, afectiuni ortopedice, boli ale sistemului nervos central si periferic, boli ale aparatului respirator, boli metabolice, boli dermatologice, boli ginecologice, boli ale aparatului digestiv, boli ale aparatului renal. Tratamente si proceduri ce se efectueaza pentru vindecarea acestor afectiuni sunt: hidrotermoterapie (bai calde cu apa de mare, apa sulfuroasa, plante, plante cu bule si impachetari cu namol; sauna; afuziuni alternative; dusuri subacvale), hidrokinetoterapie in bazinele cu apa de mare sau apa sulfuroasa, masaj manual cu namol, masaj cu talc sau cu un unguent terapeutic, electroterapie cu ultraviolete, infrarosii si laserterapie; pneumoterapie, tratamente ginecologice si tratamente complementare.


6 hoteluri gasite,    ordoneaza dupa:      

Hotel President Mangalia

Hotelul President**** din Mangalia este cea mai buna unitate de cazare din statiune si reprezinta destinatia ideala atat pentru petrecerea unui sejur linistit si relaxant, cat si pentru oamenii de afaceri care doresc sa participe la conferinte, sedinte, simpozioane.

Hotel Corsa Mangalia

Hotelul Corsa*** din Mangalia ofera conditii bune de cazare, servicii conform raportului calitate-pret si o pozitionare avantajoasa in fata marii. Hotelul a fost renovat complet in 2005. 

Hotel Paradiso Mangalia

Hotelul Paradiso*** este fostul Hotel Mangalia-Siemens, fiind renovat complet si sta la dispozitia turistilor care vor sa petreaca un sejur linistit la mare, dar si pentru persoanele care doresc sa beneficieze de cele mai bune tratamente balneare si de recuperare.

Hotel Laguna Mangalia

Hotelul Laguna*** din Mangalia este situat la 100 m distanta fata de portul Mangalia, in zona unde se desfasoara festivalul anual Callatis. Hotelul este recomadat atat persoanelor care doresc un sejur linistit, dar si pentru cei care doresc sa urmeze o cura de tratament deoarece este situat in apropiere de Sanatoriul Balnear.

Hotel Alutus Mangalia

Hotelul Alutus*** din Mangalia reprezinta o unitate buna de cazare din statiune, avand o pozitionare privilegiata in centrul statiunii facand in asa fel incat accesul catre alte statiuni sa fie extrem de facil deoarece in apropierea hotelului se afla statia de autobuz.

Hotel Solymar Mangalia

Hotelul Solymar*** din Mangalia a fost renovat complet in anul 2012 , oferind oaspetilor sai servicii si facilitati de calitate, fiind recomandat atat pentru familiile cu copii, pentru tinerii care doresc un cadru romantic, cat si pentru oamenii de afaceri care se afla in tranzit.