Tratament balneo in Moneasa, centre tratament balneo


Tratament Balneo


oncoforte


Cautati hoteluri

Data Check-in


Data Check-out


Statiuni Balneo
Tratament Balneo
(4)
(1)
Balneo Tratament
Hotel Balneo (3)
Vila Balneo (2)
Facilitati Hoteluri
Centru tratamente balneologice (3)
Wi-Fi (3)
parcare (5)
receptie (4)
restaurant (5)
lift (2)
terasa (3)
room service (1)
salon (1)
bar (3)
seif (1)
sala de conferinte (3)
activitati de relaxare (3)
Centru Spa & Wellness (4)
jacuzzi (3)
solar (1)
sauna (5)
masaj (4)
crama (1)
foc de tabara (1)
gratar (1)
curte (1)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (5)
uscator de par (3)
TV (3)
telefon (2)
minibar (1)
balcon (2)
internet wireless (2)
cablu TV (2)
terasa (1)
frigider (2)
internet prin cablu (1)
Activitati sportive
fitness (4)
piscina interioara (3)
masa de tenis (1)
biliard (2)
rummy (1)
sah / table (1)
piscina cu apa termala (1)
teren de sport (1)
inchiriere ATV-uri (1)
plimbari cu sania (1)
Tipuri Centre Balneo
Relaxare/Wellness & Spa (5)
Familie (4)
Hotel de Lux (1)
Excursie in oras (4)
Afaceri (3)
Natura/Animale salbatice (1)

Tratament Balneo in Moneasa

     Statiunea balneo Moneasa, numita si "Perla Muntilor Apuseni" este localizata intr-o depresiune mica de pe Valea Moneasa, la o altitudine de 280 m, la poalele ramei muntoase a Masivului Codru-Moma din lantul Muntilor Apuseni. Climatul statiunii de tratament balneo Moneasa reprezinta un factor terapeutic, iar izvoarele de ape minerale contin magneziu, calciu, oligominerale si sodiu.

     Una dintre cele mai cunoscute baze de tratament din statiunea balneo Moneasa se afla la hotelul care ii poarta acelasi nume, deoarece el insusi reprezinta o statiune balneara, de odihna, tratament si divertisment.

     Indicatiile terapeutice ale factorilor naturali din statiunea balneo Moneasa sunt: afectiuni ale sistemului nervos periferic, afectiuni neurologice periferice si centrale, afectiuni ginecologice cronice,  nevroza astenica, afectiuni asociate (boli metabolice si de nutritie), reumatism si pariartrita scapulohumerala. Tratamentele care se efectueaza pentru vindecarea acestor afectiuni sunt: bai termale, bai cu bule, dusurile, baile galvanice, impachetari cu parafina, masajul, bai cu apa termala, electroterapie, kinetoterapie si tratamente de relaxare pentru eliminarea stresului si oboseala prin prezenta in peisajul frumos si aer curat din statiune.


5 hoteluri gasite,    ordoneaza dupa:      

Hotel Moneasa Moneasa

Hotelul Moneasa*** poarta acest nume pentru ca el insusi este o statiune balneara, de odihna, datorita centrului de tratament pe care il are in dotare si a conditiilor de cazare. Hotelul este construit intr-un stil modern, oferind oaspetilor sai un sejur linistit si relaxant.

Hotel Parc Moneasa

Hotelul Parc*** din Moneasa pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare in camere renovate, restaurant cu preparate culinare traditionale, pentru relaxare si odihna dispune de o baza de tratament si Spa, iar pentru oamenii de afaceri exista 4 sali de conferinte.

Hotel Panoramic Moneasa

Hotelul Panoramic*** din Moneasa este situat peste drum de strand, intr-o zona linistita si plina de verdeata, oferind oaspetilor sai conditii bune de cazare, fiind recomandat pentru turistii care vin la tratament sau care doresc un sejur linistit departe de aglomeratia din marile orase.

Vila Tanamera Moneasa

Vila Tanamera*** din Moneasa a fost renovata in anul 2006 si pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare pentru un sejur linistit si relaxant.

Vila Club Castel Moneasa

Vila Club Castel**** din Moneasa este situata in centrul unui parc si functioneaza intr-un veritabil castel construit intre 1896-1904 ce a apartinut baronului Andreny. Club Castel este una din bijuteriile arhitectonice a statiunii denumita Perla muntilor Apuseni, deschis circuitului turistic in anul 2006.